Националната агенция за приходите (НАП) е запорирала имотите и сметките

...
Националната агенция за приходите (НАП) е запорирала имотите и сметките
Коментари Харесай

НАП е запорирала имоти и сметки на бащата на манекенката от Барселонагейт

Националната организация за приходите (НАП) е запорирала парцелите и сметките на Георги Йовчев – татко на обитателката на Къщата в Барселона Борислава Йовчева. Той дължи 267 171 лева налог за недекларирани 1,7 милиона лв., за които не е дал пояснение от кое място ги има. Това заяви bird.bg, като се базира на инспекция в имотния указател и Агенцията по вписванията.

Наложената от Национална агенция за приходите забрана е станала в края на 2021 година, повече от година и половина след обявата на Ел Периодико, която извади нескрито следствие на испанската прокуратура за пране на пари.

Първата информация за формираните от Национална агенция за приходите данъчни инспекции пристигна след въпроси по ЗДОИ от гражданско съдружие БОЕЦ.

Проверка в портала за електронни услуги на Национална агенция за приходите откри, че към 25.03.2023 година данъчните проверки на обвързваните с Барселонагейт лица не престават да се мотаят. Сроковете непрекъснато се удължават, само че след това отново не се съблюдават.

Проверка на BIRD в имотния указател откри, че наложената от Национална агенция за приходите забрана върху парцелите на бащата на Мис Бикини Георги Йовчев е станала в края на 2021 година с разпореждане № С210022-023-0003081/12.11.2021 година
От постановлението за обезпечителни ограничения на Национална агенция за приходите, издадено на 16.11.2021 година, излиза наяве, че на Георги Йовчев е направена проверка и е открито, че единствено за 2015 година той е получил недеклариран приход 1 711 351,25 лева Това подхожда на дяловете му в испанската компания с бутика Ema BG S.L.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР