Националната агенция за приходи и ГД „Национална полиция“ започват проверка

...
Националната агенция за приходи и ГД „Национална полиция“ започват проверка
Коментари Харесай

НАП и МВР влизат в „Аркус-сигурност“, в която Митьо Очите е консултант

Националната организация за доходи и Групово дело „ Национална полиция “ стартират инспекция на „ Аркус-сигурност Бургас “ и обвързваните с сдружението физически и юридически лица.

Проверката е по разпореждане на профилираната прокуратура.
Работодателят на Очите: Като служител на реда съм го профилактирал, наех го поради връзките му Бенчо Бенчев бил "трудолюбив човек ", който "никога не е гледал кой от коя партия е "
Тя е поради следствието на проведена незаконна група за рекет, телесни повреди, разпространяване на опиати, чийто водач е Димитър Желязков – Митьо Очите. По делото към наказателна отговорност са привлечени 10 лица.
Апелативният спецсъд остави в ареста петимата от групата на Митьо Очите Те бяха първите упрекнати за присъединяване в проведената незаконна група
От профилираната прокуратура оповестяват още, че при извършената акция на територията на Бургаска област са претърсени над 30 разнообразни адреса, в това число и офиси на компании и домове.

В някои от тях са открити пари, оръжия, муниции и черно счетоводство с бележки за суми, които би трябвало да се предадат на Митьо Очите.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР