Националната агенция по приходите обяви свободно работно място за инспектор

...
Националната агенция по приходите обяви свободно работно място за инспектор
Коментари Харесай

НАП търси инспектор по приходите за офиса във Враца

Националната организация по приходите разгласи свободно работно място за контрольор в офиса във Враца, научи организация BulNews. Свободната служба е за отдела „ Услуги за клиенти”.
В дилемите на новоизбрания контрольор по приходите влизат регистрация/дерегистрация на задължените лица и обвързваните с тези действия инспекции, приемане/обработка на данъчни и осигурителни заявления и други актове и документи. Той би трябвало също по този начин да дава услуги и информация на клиенти, да открива административни нарушавания, да прави инспекции за възобновяване на надвнесени или недължимо импортирани суми и други.
Изискваната минимална степен на приключено обучение за позицията е бакалавър с V младши сан, като професионален опит не е нужен.
Кандидатите за заемане на длъжността би трябвало да дават отговор на изискванията по Закона за държавния чиновник, да имат ориентировка към резултати, работа в екип, фокус към клиента, отзивчива, професионална и аналитична подготвеност.
С преимущество ще са претендентите с доста положително познаване и прилагане на главните приложения на Microsoft Office и тези с професионално направление „ Икономика”.
Минималният размер на главната заплата за позициите е 982 лв., като той се дефинира според от професионалния опит на спечелилия състезанието претендент. Конкурсът ще бъде извършен на два стадия – решение на тест и изявление. Крайният период за подаване на документи е до 2 септември.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР