Националната агенция по приходите (НАП) обяви телефонни номера, на които

...
Националната агенция по приходите (НАП) обяви телефонни номера, на които
Коментари Харесай

Информация за изтичане на лични данни може да получим и по телефона

Националната организация по приходите (НАП) разгласи телефонни номера, на които всеки жител може да получи информация за изтекли персонални данни. За да ползвате услугите на Информационния център на Национална агенция за приходите от чужбина, е належащо да наберете номер (+359/2) 98 59 68 01.
На единния телефонен номер за цялата страна 0700 18 700 жителите и представителите на компании могат да получават настояща данъчна и осигурителна информация, осведоми БГНЕС. Телефонното позвъняване е на цената на градски диалог от цялата страна за клиентите на стационарни телефони. Обажданията от мобилни телефони към телефон 0700 18 700 се заплащат по общоприетата цена на съответния мобилен оператор. Запитвания могат да се изпращат и на e-mail: [email protected]
Експертите на Агенцията дават отговори на всевъзможни въпроси, свързани с декларирането и заплащането на налози и наложителни осигурителни вноски, периодите за подаване на заявления и заплащане на отговорности. По телефона ще може да се получи още информация за методите на заплащане, банковите сметки и нужните платежни документи, както и за попълването на данъчните и осигурителни заявления и формуляри.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР