Национална снукър академия има удоволствието да представи новата си Лятна

...
Национална снукър академия има удоволствието да представи новата си Лятна
Коментари Харесай

Национална снукър академия започва лятна хендикап лига

Национална снукър академия има удоволствието да показа новата си Лятна хендикап лига.

Традиционният хендикап шампионат всеки понеделник от 18:30 часа към този момент ще бъде част от верига с класация и плейофи и доста награди и изненади.

Началото е през днешния ден с първото издание на хендикап конкуренцията, част от лятната лига. Самите обособени шампионати ще се организират със записване на място до 18:20 часа, плюс вход 15лв.

Всеки шампионат от през днешния ден до септември ще важи за правене на класация, а най-после най-хубавите 16-има майстори на щеката ще вземат участие в плейофите по образеца на “Мастърс ”-а.

Награди и изненади ще има както за тези в топ 3 на ранглистата в края на така наречен “редовен сезон ”, по този начин и за спечелилия, финалиста и полуфиналистите в плейофите.

Естествено, от събрания награден фонд за всеки обособен понеделнишки шампионат ще има парични награди за спечелилия и финалиста.

Форматът хендикап разрешава на всеки играч, без значение от равнището му, да се съревновава на равни начала с който и да е. Няма значение дали сте от най-долното или най-горното равнище, всеки може да завоюва шампионата в понеделник и най-важното - да се забавлява на зеленото сукно в най-хубавите условия за снукър на Балканите в националната академия.

Първият шампионат е през днешния ден в 18:30, а записването е на място до 10 минути преди началото.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР