Национална скринингова кампания за коронавирус започна Кипър, предаде кореспондентът на

...
Национална скринингова кампания за коронавирус започна Кипър, предаде кореспондентът на
Коментари Харесай

Кипър започва масови тестове за коронавируса

Национална скринингова акция за ковид стартира Кипър, съобщи кореспондентът на БНР.

Планирано е да бъдат направени 20 000 теста, а също по този начин и национално епидемиологично изследване със инцидентна извадка от 800 души. На острова има доказани 595 случая на инфектирани с COVID-19.

Масовото тестване ще обхване чиновниците в обществения и частния бранш, като с приоритет са хора, обслужващи огромна част от популацията. Това са чиновници в общините, полицията, супермаркети, банки, бензиностанции и други Те са изложени на огромен риск поради ежедневните им с жители. Тестовете ще се вършат в границите на 20 дни от частни лаборатории, като заплащането за тях се обезпечава от Министерството на здравеопазването. Решението е взето от държавното управление.
 
Целта и на всеобщите проби, и на инцидентната извадка, е да се получи по-точна визия за епидемологичната конюнктура и разпространяването на вируса, като най-много се разпознават безсимптомните му носители, изясни министърът на опазването на здравето Константинос Йоану.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР