Национална лотария започва подписка в своя защита. Ръководството на лотарията

...
Национална лотария започва подписка в своя защита. Ръководството на лотарията
Коментари Харесай

Национална лотария започва подписка в своя защита

Национална лотария стартира подписка в своя отбрана. Ръководството на лотарията приканва "всички последователи на демокрацията и всички претенденти да печелят от лотарийни билети са призовани да се включат. В нея могат да се подпишат във всички пунктове за продажба на билети и в уеб страницата на Национална лотария.

Напоследък в общественото пространство се популяризират много неистини по адрес на
лотарията. Представяме ви обстоятелствата, които може сами да ревизирате.

"Определени хора настояват, че по света билети се продават единствено в пунктове,
казина и игрални зали. Истината е, че в над 148 страни, в това число Съединени американски щати, Англия, Италия и Испания лотарийни билети се продават свободно. По думите на същите тези хора, рекламата била неразрешена в множеството страни в Европа. Истината е, че рекламата на хазарт е позволена в 23 страни в Европейския съюз. В обществото се насажда и друга неистина - че единствено в България няма Данък добавена стойност на лотарията. В реалност в целия Европейски съюз от 2006-та година хазартът е освободен от Данък добавена стойност. Говори се, че лотарията заплаща ниски налози. Истината е, че данъкът е един от най-високите в Европа ", се споделя в позиция на комерсиалното сдружение.

Те се похвалиха, че
лотарията е раздала над 1 милиард 250 милиона в облаги.

"Тя накара хората още веднъж да мечтаят. Сега ние мечтаем политиците да не им лишават и това! Задаваме още няколко кардинални въпроса: Защо новите промени в Законa за
хазарта бяха импортирани непрозрачно, без да се обсъдят с бизнеса, хората и сектора, който схваща от него? Защо се бърза толкоз доста, като даже се прескачат европейските наставления за координиране. Какво се прикрива? Защо се вадят неверни данни? Кой печели от това? Не мислим, че е българският народ. Когато някой слага персоналния си ПР над закона, през днешния ден ще промени един закон, на следващия ден различен. Всички знаем, че ограничаването на законния бизнес, води единствено до увеличение на противозаконния. Кой има интерес от това? ", се споделя още в позицията.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР