Национална лотария стана спонсор на Българската федерация по волейбол (БФВ).

...
Национална лотария стана спонсор на Българската федерация по волейбол (БФВ).
Коментари Харесай

"Национална лотария" стана спонсор на волейболната федерация с рекорден договор

Национална лотария " стана спонсор на Българската федерация по волейбол (БФВ). Споразумението е обвързано с идното международно състезание за мъже в България и Италия от 9 до 30 септември.

Волейболната федерация разгласи, че договорът е рекорден, като е на стойност 600 хиляди лв.. Той е в действие до края на международното състезание и няма уговорка за продължение.

" Очакваме да подпишем контракти и с други сътрудници. В това отношение съм убеден, че международното състезание ще бъде обезпечено от финансова позиция ", съобщи ръководителят на БФВ Данчо Лазаров при представянето на спонсора.

" Надявам се да се повтори 1994-а година ", сподели маркетинг шефът на компанията Милен Ганев.

Вицепрезидентът на федерацията Любомир Ганев разясни, че билетите за международното по волейбол ще бъдат пуснати в продажба от 15 февруари. До края на май пропуските ще могат да бъдат купени с понижение, като цената следва да бъде избрана.

" Със сигурност семейството ще ни помогне и като самочувствие, и като игра. Пред лична аудитория постоянно играем по-добре и даваме максимума от себе си, тъй като публиката в никакъв случай не те оставя да си починеш. Тя ни зарежда с страст да демонстрираме най-хубавото ", сподели Ганев.

 лотария " стана спонсор на волейболната федерация с рекорден контракт " src= " https://www.dnevnik.bg/shimg/zx460_3108991.jpg " />
© http://italy-bulgaria2018.fivb.com/

Той и Лазаров показаха очаквания, че националите ще съумеят да се класират за финалната фаза в Торино, с цел да гонят орден от международното. Двамата благодариха на министър-председателя Бойко Борисов за организацията по семейството, за което бяха платени 5 млн. евро на Международната волейболна федерация.

Националите ще открият конкуренцията на 9 септември против Финландия от 19.30 часа във Варна. Воденият от Пламен Константинов тим е в група D с тимовете на Полша, Иран, Куба и Пуерто Рико, като първите четири ще продължат към втория стадий.

Българите ще продължат присъединяване си в София, в случай че заемат едно от първите три места. Единствено четвъртото място ще прати националите в Милано или Болоня.

Варна ще е българският град с най-вече мачове от международното - 21. София остава с минимум - шест срещи от втората фаза, защото по време на първата в " Арена Армеец " ще се организира международното по художествена гимнастика (10-16 септември). Русе ще одобри мачовете от първия стадий от група B.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР