„Национална компания индустриални зони“ ЕАД взе участие в дискусия за

...
„Национална компания индустриални зони“ ЕАД взе участие в дискусия за
Коментари Харесай

„Национална компания индустриални зони“ участва в дискусия за инвестиционния климат у нас

„ Национална компания индустриални зони “ ЕАД взе присъединяване в полемика за капиталовия климат в България, проведена от Турско-българския бизнес съвет към Съвета за външноикономически връзки на Турция (DEİK) и посолството на Република Турция в България.

Форумът „ България – капиталова среда “, на който присъединяване взеха над 150 представители на турски компании, бе открит от ръководителя на Турско-българския бизнес съвет Осман Ак, министъра на стопанската система Емил Караниколов, посланика на Турция в България Хасан Улусои и изпълнителния шеф на Американската комерсиална камара в България Петър Иванов.

По време на форума посланикът на Република Турция и министърът на стопанската система подчертаха положителното съдействие сред двете страни, както и положените взаимни старания за подкрепяне на турските бизнес среди в България.

В страната има капацитет за разширение на турските вложения, уточни министър Караниколов и акцентира, че интензивно се работи за развиването на индустриалните зони у нас и за вложение в образованието.

Изпълнителният шеф на НКИЗ Антоанета Барес показа капиталовите планове, които развива националната компания, както и партньорското съдействие с редица общини и регионални администрации в цялата страна.

Тя обърна внимание и на плановете на компанията, които осъществя взаимно с университетите и професионалните гимназии в България. Основната цел на самодейността Fast Tracking Success е както да поддържа бизнеса в намирането на работна ръка, по този начин и да спомага на младите експерти за разкриване на подобаваща претовареност. Програмата компанията е подела вследствие на компликациите, които изпитват вложителите при намиране на квалифицирани фрагменти в страната.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР