Национална кампания Мисия спорт на любимите герои гостува в 72

...
Национална кампания Мисия спорт на любимите герои гостува в 72
Коментари Харесай

Мисия спорт на любимите герои донесе радостни емоции на над 200 малки приятели в столицата

Национална акция " Мисия спорт на обичаните герои " гостува в 72 ДГ " Приказка до безкрайност " в София. Над 200 малчугани се срещнаха с 12 типа спорт и имаха опцията да упражняват с обичани и известни спортисти. Приветствие на старта на самодейността насочи госпожа Ана Зографова, шеф на детската градина.

Официалните посетители на събитието Асен Марков - основен секретар на ММС, Петьо Кънев - изпълнителен шеф на ЦРЧР към МОН и г- жа Велина Белева - Влахов - зам кмет на регион Студентски, също се обърнаха към децата и родителите с топли думи, пожелавайки им да са здрави и усмихнати.

Организаторите на " Мисия спорт на обичаните герои " Денислава Ангелова и златното момиче на България Ренета Камберова от своя страна показаха насладата си от реализирането на следващото мероприятие към самодейността им, която провокира все по-голям интерес и носи усмивки на малчугани от цялата страна. В днешната "Мисия" се включиха и част от лицата на акцията, които насочиха своите послания за деен спорт.

Сърцатият капитан на Левски Лукойл Асен Великов, първенецът по тенис на маса Денислава Коджабашев и треньорът на младежкия народен тим Александър Димитров, който подари на детската градина топка от името на БФС, поздравиха децата и ги посъветваха да трансфорат спорта във значима част от всекидневието си. След тържествената част пристигна ред на представянето на анимационните герои и на спортните игри с клубовете, които поддържаха мероприятието. Сред тях бяха " Буба Баскетбол " с треньор Мануел Марков и КК " Оверфайт с треньор Иво Мукански. Тенисът на маса беше показан от треньорите Венелина Цветкова и Милчо Узунов.

Тънкостите на бадминтона разкри експертът Илко Орешков. Участваха още Детска футболна школа " Лъвчетата " с треньори Александър Георгиев и Алексей Есианов. Клуб " Надежда " София към федерацията по лека атлетика с треньор Живко Виденов, Клуб по битка " НСА - Академик " с треньор Димчо Димчев, Тенис клуб " Диана " с треньор Николина Димитрова, СКХГ " Сиви Спорт " с треньор Радка Настева, Клуб " Йога здраве " с инструктор Анна Мотева и плевенския волейболен клуб " Олимпиец " с треньор Стефка Великова. Малчуганите се впуснаха в игрите с голямо предпочитание, като " Мисията " съумя освен да провокира откровени страсти у тях, само че и в действителност да възпламени искрата на спорта у тях.
 Разбиха колата на
Разбиха колата на " златното " момиче Рени Камберова

" Не знам по какъв начин може да има такива хора ", ядосва се тя в обществените мрежи
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР