Националките в индивидуалното по художествена гимнастика Невяна Владинова, Катрин Тасева,

...
Националките в индивидуалното по художествена гимнастика Невяна Владинова, Катрин Тасева,
Коментари Харесай

Калейн и Владинова: Мечтата на всяка от нас е да вземе олимпийски медал

Националките в самостоятелното по художествена гимнастика Невяна Владинова, Катрин Тасева, Боряна Калейн и мениджърът на тима Бранимира Маркова присъставаха през днешния ден на откриването на столичен фитнес, като приказваха и за подготовката си в извънредно значимата олимпийска 2020-а година.

“Наистина ще бъде тежка година, имаме доста огромна отговорност да представим почтено България пред света. Трите сме доста задружни и се поддържаме в сложни моменти, което много ни оказва помощ, само че още занапред има напрежение”, сподели Калейн пред Sportal.bg .

“За мен персонално не е толкоз ново. Все отново един път съм предходна по този път - в действителност доста се поддържаме, което е доста значимо. Така сме още по-силни и ще създадем всичко допустимо да зарадваме треньорите, България и себе си. Всяка година съчетанията са все по-трудни и по-трудни, значимо е да се вземат допустимо най-вече точки, тъй че няма време за лесни съчетания. Не мислим за терзание, задачата на всяка от нас е олимпийски медал”, добави капитанът на отобра Владинова.

“В момента всички играят доста комплицирана гимнастика и не трябва да изоставаме от тях. Наистина най-голямата фантазия на всяка от нас е да вземе олимпийски медал”, сподели още Калейн, която предходната година приключи четвърта в многобоя на Световното състезание в Баку и завоюва една от двете самостоятелни квоти за България за Олимпиадата в Токио.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР