Националките по художествена гимнастика се завърнаха доволни oт представянето си

...
Националките по художествена гимнастика се завърнаха доволни oт представянето си
Коментари Харесай

Гимнастичките доволни от Европейското в Баку

Националките по художествена гимнастика се завърнаха удовлетворени oт представянето си на европейското състезание в Баку. В азербайджанската столица Невяна Владинова, Боряна Калейн и Катрин Тасева, както и ансамбълът за девойки в състав Яна Момчилова, Моника Заркова, Маргарита Василева, Александра Кьосева, Жанина Георгиева и Карина Димитрова стигнаха до борнзовите оценки в отборната конкуренция.

" Заминахме за да спечелим орден и успяхме – станахме трети отборно. Лично аз считам, че се показах добре. Единствено на финала на обръч можеше да не се стига до тази глупава неточност. Напрежение постоянно има. Нормално, съревнование е. Не считам, че обаче това ще ми повлияе. По-скоро ще ме стимулира. Трябва да работим единствено върху изчистването на съчетанията. Да играем без неточност. ", съобщи Боряна Калейн на летище София.
 Грациите ни завоюваха бронз в отборната конкуренция на Европейското в Баку
" На финалите просто направих доста груби неточности. На всяко едно комбиниране имах по една серизона неточност. Наистина съм недоволна, само че сега нищо не мога да трансформира. Започнах надпреварата ужасно. Получихме и положителни оценки. За многобоя също имаше грешки, само че оценките отново бяха доста положителни. Правилно ни оценяваха. Ще работим. Най-важното съревнование ни е международното. Надявам се то да бъде ОК. Аз постоянно играя с готовност. Това са ми доста хубави моменти. Най-хубаво е, когато си там. Не знам кое ми изигра неприятна смешка. Не мога да кажа дали се разконцентрирах или просто прегорях ", направи своя разбор Катрин Тасева.

" Щастлива съм, че най-сетне и на мен ми се получи едно комбиниране както би трябвало. Малко съм ядосана, че пропуснах два детайла и приключих на две десети от орден, само че това ще ми послужи за урок. Нуждаех се от едно устойчиво показване. Съчетанията бяха оценени добре, което значи, че компликацията е огромна. Само би трябвало да ги изиграя ", сподели от своя страна Невяна Владинова.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР