Националките по художествена гимнастика Невяна Владинова и Катрин Тасева знаят

...
Националките по художествена гимнастика Невяна Владинова и Катрин Тасева знаят
Коментари Харесай

Грациите яхнаха яхта

Националките по художествена гимнастика Невяна Владинова и Катрин Тасева знаят по какъв начин да купонясват. Дори и по време на тежък подготвителен лагер въз основата " Спортпалас " край Варна.

Двете грации използваха единствения почивен ден по впечатляващ метод. Те се качиха на яхта, с която да порят водите на Черно море. Красавиците обиколиха най-приятните местенца в покрайнините на морската столица и не помниха, въпреки и за няколко часа, ежедневната рутина от тренировките на килима.
 По сходен метод двете приятелки от детските години разнообразяваха въртенето на бухалки с разходки в Япония, където до неотдавна бяха на лагер. Владинова и Тасева са съпернички на килима, само че отвън него са първи приятелки. Грациите не си омръзват даже по време на отмора. Те вървяха дружно на море, където се засякоха със своята шефка Илиана Раева и нейния брачен партньор Наско Сираков.
 Режимът на елитните гимнастички е извънредно монотонен. Те прекарват към 10 часа в залата, с цел да шлифоват до съвършенност своите съчетания. Почивките идват доста рядко, само че когато се падне свободен ден, девойките гледат тотално да се откъснат от своя обичан спорт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР