Националките на България по волейбол записа втори успех в Златната

...
Националките на България по волейбол записа втори успех в Златната
Коментари Харесай

Христина Русева: Щастлива съм, че се преборихме

Националките на България по волейбол записа втори триумф в Златната европейска лига, откакто се наложи над Украйна с 3:1 гейма в мач от група А. Ето какво показа след мача капитанката Христина Русева, която бе и най-резултатна за отбора ни (21 точки, от които 11 блокади):

" Тази победа ми костваше израстване в тежките моменти, успяхме да устоим на мощните офанзиви на украинките. Много съм щастлива, че се поздравихме с победа, веселя се, че успяхме да бием тук в България. "

" Нормално е да се борим за всяка точка. Опонентът имаше прерогативи по време на първия и четвъртия гейм. Момичетата обаче не се отхвърлиха и съумяха да покажат най-хубавото от себе си ", добави Русева.

" На запасите им липсва обиграване - въпреки всичко играем по малко по-различен метод, демонстрираме различен волейбол. Трябва време да свикнем с другите тактики и постановки на играта - обсада, отбрана, офанзива. Още малко и мисля, че ще покажем доста положителни резултати ", сподели още блокировачката.

" Нито един тим не би трябвало да се подценява, азерките са квалифициран и отракан тим. Определено са се готвили против нас доста съществено, тъй като сме директният съперник. Очаквам да бъдем още по-концентрирани, да няма такива спадове като в този мач и да се поздравим с победа още веднъж ", приключи Хриси.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР