Националките Боряна Калейн, Стилияна Николова и Ева Брезалиева няма да

...
Националките Боряна Калейн, Стилияна Николова и Ева Брезалиева няма да
Коментари Харесай

Калейн и Николова няма да участват на Държавното клубно първенство по художествена гимнастика

Националките Боряна Калейн, Стилияна Николова и Ева Брезалиева няма да вземат участие на Държавното клубно състезание по художествена гимнастика, което ще се организира в събота в зала " София ", оповестиха от БФХГ.

" В надпреварата няма да вземат участие Боряна Калейн, Стилияна Николова и Ева Брезалиева. Преди 10 дни Калейн още веднъж беше с вирус и температура, което съществено попречи на нейната подготовка и тя не е в положение да се състезава. В момента към този момент тренира на омекотен режим и приготвя новите си съчетания за идващия сезон. Стилияна Николова беше в подобаващ по-дълъг отпуск след сполучливото Световно състезание и също не е в нужната спортна форма, а клубът на Ева Брезалиева отхвърля присъединяване в шампионата ", прецизираха от Българската федерация.

" Клуб " София Спорт 2017 " няма да бъде част от шампионата поради няколко заболели състезателки, които са включени в тима. Независимо от тези условия сме сигурни, че ще станем очевидци на доста забавна спортна борба, която ще даде опция за непредвидена класификация на първата шестица. Елате и подкрепете участниците, които са заредени с голям заряд да се състезават за клубовете си във всички възрастови групи ", обявиха още от БФХГ.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР