Националката по художествена гимнастика Невяна Владинова прекратява спортната си кариера

...
Националката по художествена гимнастика Невяна Владинова прекратява спортната си кариера
Коментари Харесай

Владинова спира със спорта, става втори вицепрезидент

Националката по художествена гимнастика Невяна Владинова приключва спортната си кариера и от през днешния ден към този момент е назначена за втори вицепрезидент на Българската федерация по художествена гимнастика (БФХГ), оповестиха от родната федерация. Новината стана факт след извършеното през днешния ден първо съвещание на новия Управителен съвет на БФХГ. Събранието беше онлайн заради обстановката с ковид.

Първа точка от дневния ред беше представянето на екипа на президента на БФХГ Илиана Раева за новия четиригодишен олимпийски цикъл. Тя първо благодари на досегашния си екип, а по-късно показа по настрана всеки от новия. Първи вицепрезидент остава трикратната международна шампионка Мария Петрова. Генерален секретар е Росина Атанасова, офис управител Гергана Йорданова, състезателен управител Моника Панайотова, интернационалните връзки Йоана Ангелова, уредник Емил Гаджев, финанси и счетоводство Надя Величкова и Николай Коларов, юрист Кремена Георгиева, а маркетинг и реклама Юлия Мумджиева.

Илиана Раева показа пред всички членове на УС любимката на всички, очарователният капитан на самостоятелно дами Невяна Владинова. Тя разгласи, че заради тежка контузия на врата грацията прекратява спортната си кариера и е изразила предпочитание да работи в БФХГ. Мечтата на Владинова е някой ден да бъде сполучлив началник и желае да се учи и да натрупа опит. Илиана Раева е провела дълъг диалог с нея, харесала е решимостта й и смелостта да съобщи по какъв начин желае да продължи пътя си и предлага да стане втори вицепрезидент на БФХГ. Всички членове на драго сърце приветстваха решението на Владинова да продължи пътя си в областта на художествената гимнастика.

" Благодаря на Илиана Раева за поддръжката и готовността и да ми оказва помощ в пътя, по който поемам. От тук нататък ще благодаря с дейности ", съобщи Владинова пред УС.

" Харесвам хора, които самоуверено се декларират! Невяна има освен предпочитание, само че и качества, които може да развива и един ден да бъде предан и прелестен началник. Ще й оказвам помощ и ще се веселя да следя развиването й, в което не се колебая. Трябва да се дава път и помощ на младите. Да имат поле за изява, тъй като тяхната сила и младост може да бъде доста потребна ", разяснява Илиана Раева.

" Поздравявам Илиана за решението и помощта, която оказва на младите, които поемат по нов път, обвързван с гимнастиката! Поздравявам Илиана за пътя, който е поела да приобщава младите към нас и да им оказваме помощ и да ги учим ", сподели Мария Петрова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР