Националката по бокс - световната и европейска шампионка Станимира Петрова,

...
Националката по бокс - световната и европейска шампионка Станимира Петрова,
Коментари Харесай

Станимира Петрова и Боил са Спортист и Отбор №1 на Варна за февруари

Националката по бокс - международната и европейска шампионка Станимира Петрова, стана състезател на Варна за месец февруари в обичайна анкета на варненските спортни публицисти. Призът й се връчва за извоюваната купа на шампионата „ Странджата “. Тя е печелила конкуренцията три пъти, другояче има пет победи в това влиятелно издание. На тържеството участва и персоналният й треньор Петър Лесов заедно с боксовата легенда Ивайло Маринов. Станимира стана първа и в онлайн гласуването, като събра 45 %.

За тим на месец февруари`2019 е избран Семеен кодекс Боил за извоюваната отборна купа на България по кик бокс (фул контакт). Бойците на този клуб завършиха държавното с 10 златни, 4 сребърни и 4 бронзови медала. Главен треньор в клуба е Красимир Кирилов.

За №1 на варненското спортно учебно заведение за февруари е избрана лекоатлетката Ивайла Тодорова от клуб Евър с треньор Крум Крумов.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР