Националката Мира Тодорова оглави класацията на най-добрите блокировачи на чалъндж

...
Националката Мира Тодорова оглави класацията на най-добрите блокировачи на чалъндж
Коментари Харесай

Българка е блокировач №1 на чалъндж турнира в Перу

Националката Мира Тодорова оглави класацията на най-хубавите блокировачи на чалъндж шампионата в Перу. 24-годишната волейболистка е осъществила 1,17 блокади на гейм от 12 опита (в 2 мача). С толкоз е и капитанката Христина Русева. След тях са колумбийките Мелиса Ранхел и Аманда Конео, сътветно с 1,00 и 0,83 блока.



Русева попада и в класацията на топреализаторките - там тя заема трета позиция с 26 точки. Първа и втора са колумбийските волейболистки Даяна Сеговия и Аманда Конео - с 31 и 30 точки.

При нападателките Силвана Чаушева е на трето място с 41,67 % успеваемост в офанзива. Лидер е перуанката Кларивет Илескас с 44,19 %, втора е Даяна Сеговия - 42,37 %.



В класацията на изпълнителите на сервис Хриси Русева и Силвана Чаушева още веднъж са в челото - на второ и трето място. Диана де ла Пеня от Перу е класирана на първата позиция. При разпределителите Гергана Димитрова и Кристиана Петрова са осма и девета. Лидерството е на австралийката Дженифър Тейт. На идващите две места още веднъж са волейболистки от островния континент.

При бранителите Жана Тодорова е втора с индикатор 4,17, първото място е за Есмералда Санчес с 5,33 съвършени спасявания на гейм. При посрещачите Тодорова е трета.

BGvolleyball.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР