Националката Линда Зечири е заявила участие на международен турнир по

...
Националката Линда Зечири е заявила участие на международен турнир по
Коментари Харесай

Линда Зечири ще участва на турнир в Иран, Стефани Стоева ще спори за две титли на държавното първенство

Националката Линда Зечири е декларирала присъединяване на интернационален шампионат по бадминтон в Иран през идната седмица. Тя ще бъде сложена под номер 3 в главната скица и ще започва непосредствено от втория кръг.

Заради конкуренцията тя ще пропусне лагера на националния тим преди европейското отборно състезание за мъже и дами във Франция. Националите стартират тренировки в понеделник в зала " Европа " в София.

Номер 2 в схемата Зечири се класира за финала на сингъл дами на държавния персонален шампионат, който ще приключи по-късно през днешния ден. За купата тя ще спори против Стефани Стоева. Стефани Стоева и Габриела Стоева предстоящо стигнаха до финала на двойки дами, откакто на полуфиналите разгромиха Мила Иванова и Паола Кирова с 21:12, 21:5.

Съпернички на сестрите за златните медали ще бъдат Мария Мицова и Димитрия Попстойкова, които победиха вторите сложени в схемата Петя Неделчева и Мария Делчева с 21:16, 21:10.

Финалисти на двойки мъже са номер 2 Даниел Николов/Иван Русев и Пейо Бойчинов/Алекс Влаар.

Бойчинов и Влаар победиха Иван Панев и Илиян Стойнов с 21:16, 21:23, 21:11, а Николов и Русев са на край без игра след отвод на противниците им Илиян Кръстев и Красимир Кръстев.

Финалите стартират в 10.00 часа в зала " Европа ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР