Националката Гергана Димитрова, която със 17 точки стана най-резултатна в

...
Националката Гергана Димитрова, която със 17 точки стана най-резултатна в
Коментари Харесай

Гергана Димитрова: Малките детайли правят разликата в Лигата на нациите

Националката Гергана Димитрова, която със 17 точки стана най-резултатна в мача против Полша (1:3) от Лигата на нациите, съобщи след загубата, че дребните елементи вършат разликата в шампионата.

" Започнахме добре, само че по-късно се поотпуснахме. Волейболната лига е подобен формат, че при изравнени сили, тъкмо дребните елементи в играта вършат разликата. Ние има още какво да работим по тях. Като цяло мисля, че вървим по верния път. Да, не успяхме да запишем триумф до в този момент, само че това е най-елитния шампионат в сета, а ние сме с много подмладен състав. Нормално е да има упования, ние се опитваме да дадем най-хубавото, на което сме способни. Продължаваме напред с позитивна настройка, шампионатът е дълъг и всичко може да се случи, а ние продължаваме да се стремим към победа ", разяснява Димитрова.

Централният блокировач Мира Тодорова също съобщи, че тимът е допускал неточности във значими обстановки:

" Може би най-големия ни проблем бяха грешките във значимите моменти. Изпуснахме леки токи в решаващи обстановки и това повлия на мача. Трябваше да натиснем още със сервис, тъй като лек сервис имахме, а това също е основен детайл от играта ни. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР