Националка на България за Фед Къп Изабелла Шиникова записа трета

...
Националка на България за Фед Къп Изабелла Шиникова записа трета
Коментари Харесай

Шиникова даде само 3 гейма на сръбкиня

Националка на България за " Фед Къп " Изабелла Шиникова записа трета победа и завоюва първото място в Група " D " на демонстративния шампионат по тенис на червени кортове в Белград, проведен от Академията на Янко Типсаревич. Шиникова победи Наталия Костич от Сърбия с 6:3, 6:0 за 67 минути. Така тя завоюва групата с 3 победи и 1 загуба и продължава в идната фаза на конкуренцията. За Костич това беше първа загуба в шампионата.

Шиникова направи два пробива по пътя си към триумфа в първия сет, а във втората част беше безапелационна и не даде нито гейм на съперничката си.

По-рано през днешния ден първата ракета на България Виктория Томова реализира четвърта поредна победа и завоюва първото място в Група " С ". Томова надви над Лина Гьорческа (Северна Македония) с 6:3, 6:2 за 75 минути и приключи с цялостен актив, с което продължава в идната фаза на конкуренцията без изгубен сет.

По-късно през днешния ден Ани Вангелова ще търси първи триумф в последния си мач в Група " А " против Деа Харджелаш (Босна и Херцеговина), като и двете нямат шансове да се класират за идната фаза на шампионата. Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР