"Национализирането на частен бизнес е недопустим прецедент". Това се казва

...
"Национализирането на частен бизнес е недопустим прецедент". Това се казва
Коментари Харесай

"Национална лотария" с официална позиция по повод готвените промени в Закона за хазарта

"Национализирането на частен бизнес е неприемлив казус ".

Това се споделя в позиция на "Национална лотария " АД във връзка квалифицираните от Валери Симеонов промени в Закона за хазарта, които плануват държавен монопол върху лотарийните игри.

Според компанията това е нарушаване на Конституцията.

Ето и цялата позиция, която е и от името на „ Евробет “ и Българска асоциация за развлекателни и
хазартни игри (БАРХИ).

Уважаеми медии и заинтригувани страни, Във връзка с импортирания от Валери Симеонов и група народни представители план на закон за изменение на Закона за
хазарта, коментиран от министъра на финансите господин Горанов и спортния министър господин Кралев, бихме желали да изразим следната позиция.

Национализирането на частен бизнес е неприемлив казус, който ще докара до необратими последици за страната, законодателната и изпълнителната власт. Фундаменталното нарушение на открития от Конституцията на Република България правов ред, и грубото тъпчене на европейското законодателство ще аргументи големи финансови и репутационни вреди на България.

Отговорността и следствията от тези дейности няма да бъде носена от политиците, стоящи зад внасянето на плана, а от българските гласоподаватели и данъкоплатци. Изразената позиция е подкрепена от „ Евробет “ и Българска асоциация за развлекателни и
хазартни игри (БАРХИ).

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР