Националите по волейбол записаха четвърта загуба от четири мача в

...
Националите по волейбол записаха четвърта загуба от четири мача в
Коментари Харесай

Националите по волейбол допуснаха четвърта загуба в Лигата на нациите

Националите по волейбол записаха четвърта загуба от четири мача в Лигата на нациите. Този път " лъвовете " отстъпиха пред международния първенец Полша с 1:3 (25:22, 19:25, 25:27, 20:25). Преди това възпитаниците на Силвано Пранди паднаха още от Португалия на два пъти, както и от китайците през вчерашния ден.
 Нова тежка загуба за националите по волейбол, този път от Китай
Тодор Скримов получи контузия на десния гален и беше сменен наложително от Николай Пенчев в средата на първия гейм, в който " трикольорлите " дръпнаха с 15:12 и резервираха преднината си до края, с цел да поведат в резултата.

След равностойно начало на втората част Полша направи три следващи точки, с цел да поведе с 13:10, а по-късно усили задатъка си до 20:15 по пътя си към изравняването на резултата.

Ключова за изхода на срещата се оказа оспорваната трета част, в която българите пропуснаха два геймбола при 24:23 и при 25:24, когато даже Пенчев можеше да затвори частта при контраофанзива, само че беше спрян от блока на противника. В следствие международните първенци стигнаха до отбар след три поредни разигравания.

В четвъртия гейм поляците преобладаваха. Те поведоха рано с 8:3, а в следствие усилиха преднината си до 12:6. Българите редуцираха пасива до 13:16, само че нова серия от три следващи точки предреши нещата в интерес на противника.

Така " лъвовете " остават на 13-о място във краткотрайното общо класиране на Лигата с едвам 1 победа, 4 загуби и 3 точки. " Дружина полска " пък е 7-а с 3 победи, 2 загуби и 8 точки. Утре (9 юни), в последните мачове на шампионата, " лъвовете " ще играят със мощния отбор на Франция. Двубоят е от 11:00 часа българско време.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР