Националите по ски начело с Алберт Попов се включиха в

...
Националите по ски начело с Алберт Попов се включиха в
Коментари Харесай

Банско стартира летния сезон

Националите по ски отпред с Алберт Попов се включиха в старта на летния сезон в Банско. Празникът на Бърдеришка поляна съответства с следващата подготовка на Попов, Камен Златков, Георги Ергин и Костадин Каферинов. Те направиха подготовка с колела в региона, а по-късно откриха и време на прегледат летните атракции. „ Радвам се, че днешното ни занятие съответства със старта на летния сезон в Банско. Курортът е №1 освен през зимата, а и през всички останалите сезона, разяснява Попов.

Феновете на алпийците ни имаха опция да си вземат подпис от тях, а тези които желаеха получиха и селфи с националите ни. Освен националите в планината ги чакаха и много летни атракции, както и най-дългата водна пързалка на остарелия континент. Всички чиновници на „ Юлен “, които дават отговор за оборудванията бяха с защитни шлемове, както и тези в затворените пространства. За старта на летния сезон билетът за деца кабинковата въжена линия бе 1 лева

 „ Учтиво молим всички наши посетители да употребяват маски, когато се возят в Кабинковата въжена линия (КВЛ) и да съблюдават целесъобразната отдалеченост, с цел да предпазят себе си и близките “, написаха от концесионера на ски зоната – „ Юлен “. От сдружението увериха, че са взели всички защитни ограничения и работят напълно според наредбите на държавното управление. През летния сезон сред 1. юли и 22. септември кабината ще работи всеки ден от 08:30 до 16:30 часа. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР