Националите по бокс от различни възрасти са в трескава подготовка

...
Националите по бокс от различни възрасти са в трескава подготовка
Коментари Харесай

Боксовите национали с лагери и турнири у нас и в чужбина

Националите по бокс от разнообразни възрасти са в трескава подготовка за идни интернационалните шампионати и шампионати. От 5 септември Горяна Стоева води своята подготовка на Белмекен под управлението на треньора Петър Лесов. Талантливата ни боксьорка ще участава на Младежките олимпийски игри в Буенос Айрес през октомври.

Пет дни след нея на високопланинската база се качиха и националките ни при дамите. На 10 септември Аслъхан Мехмедова завоюва бронзов орден от интернационалния шампионат "Ахмет Комерт " в Турция. Лагерът и конкуренцията са част от подготовката на нашите за международното състезание по бокс за дами през ноември.

Юношите пък започнаха лагера си в София, а сега са на подготовка в Браила, Румъния. Там те ще проведят взаимни занимания и спаринги с тимовете на Румъния, Молдова, Унгария и други От 8 до 17 октомври юношите ни ще вземат присъединяване на европейското състезание за тази възраст в Анапа (Русия). Някои от националите ни при мъжете, за които тази година няма огромни шампионати, пък участваха на шампионата "Cup of Lviv " в Украйна (12-17 септември), а от 25 до 30 септември ще боксират на шампионата "Голдън белт " в Галац, Румъния.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР