Националите ни по вдигане на тежести готвят бойкот, който е

...
Националите ни по вдигане на тежести готвят бойкот, който е
Коментари Харесай

Щангистите ни готвят бойкот

Националите ни по повдигане на тежести готвят протест, който е в символ на митинг с ръководството на президента на федерацията Неделчо Колев.

Те признаха, че не са получавали своите заплати от половин година, като прибавиха, че твърдо застават зад треньора си Иван Иванов и зад Ариф Маджид, който бе определен за новия президент на федерацията, само че поради процедурни хватки, той към момента не може да поеме контрола на централата.

Именно поради всичките проблеми към ръководството на Неделчо Колев, преди дни министърът на спорта в оставка - Радостин Василев разгласи, че лицензът на федерацията ще бъде лишен.

Пред медиите застанаха Христо Христов, Ангел Русев и Дейвид Фишеров, които подсигуряваха, че зад тях стоят всичките им съотборници от националния отбор.

" Ще има протест, в случай че не бъдат преведени средства до края на месеца. Не знам кой човек би се трудил без възнаграждение, ние няма да толерираме това състояние. Избрали сме си президент в лицето на господин Маджид. Искаме да призовем Неделчо Колев да се откаже.

Напускаме лагера, стопираме да упражняваме. Ние сме получавали предложения от чужбина, в случай че беше алтернатива до момента щяхме да сме там. Ние желаеме да подвигаме за България.

Нашите очаквания са Неделчо Колев да се отдръпна. За лиценза на федерацията знаем, че може да бъде лишен. Днес Неделчо Колев има късмет да направи нещо положително за нас, да се отдръпна като президент на федерацията ", показа Христо Христов.

" Заради тъжби от някакви хора ние не получаваме заплати. Федерацията не съблюдава договорите си с Министерството на младежта и спорта, парите са получени във федерацията, само че не доближават до избраните хора. Как да работим с човек, който ни лъже? ", разгласи Дейвид Фишеров.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР