Националите на колички отстъпиха пред може би най-силния тим от

...
Националите на колички отстъпиха пред може би най-силния тим от
Коментари Харесай

Националите на колички загубиха от фаворита на европейското първенство

Националите на колички отстъпиха пред може би най-силния отбор от участващите на Евро 2019 в София. Пред цялостната зала " Триадица " в столицата нашите момчета се бориха до последно, само че още веднъж нямаха ден в стрелбата и изгубиха с 34:72.

Въпреки провалянето, сърцатата им игра още веднъж подвигна стотици почитатели, които макар бурите в София бяха в залата, с цел да ги поддържат.
Баскетбол все пак (ВИДЕО) Историята на Стюарт, или както е българското му име - Стоил, който отхвърля да се помири с житейските неволи
Френетичната им поддръжка заслужи уважението даже на противника, като след края на мача португалците особено поздравиха българските почитатели. На трибуните бяха и девойките от националния тим на България до 16-годишна въраст, чието европейско състезание също е в София - от 15 до 24 август.

Нашите остават на трето място в групата и ще имат шанса да се борят за влиятелното пето място в шампионата още в дебюта си на европейската сцена. Мачът ще бъде в събота, от 11:30 ч., а противникът ще стане явен на следващия ден.

Историческа победа за националите на колички (ВИДЕО) България съкруши Унгария в първия си формален мач
Днес Мартин Иванов приключи с 11 точки за България, като добави и 7 битки. Със 7 точки и 10 битки се отличи Стюарт Олсън, а 5 точки и 7 битки записа Димитър Костов.

Георги Иванов е водач при борците в шампионата с 30 овладени топки. Мартин Иванов пък е трети в подреждането за най-вече битки в нахлуване. Николай Ваклинов е лидер при подавачите с 11 асистенции. В тази ранглиста са още Мартин Иванов и Александър Попов. Стюарт Олсън е в тройката на най-хубавите реализатори на углавен удар с 83% успеваемост. Той е и номер 1 по чадъри в шампионата.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР