Националите на Хърватия пишат футболната история на страната си, достигайки

...
Националите на Хърватия пишат футболната история на страната си, достигайки
Коментари Харесай

Юнайтед готви 44 млн. за един от героите на Хърватия

Националите на Хърватия пишат футболната история на страната си, достигайки до край на Мондиал 2018, където ще се изправят против Франция. Напълно разумно, играчите на “ватрените” към този момент са следени под лупа от цяла Европа, а един от героите на Златко Далич е в полезрението на Манчестър Юнайтед и по информация на The Sun от британския гранд даже обмислят да насочат оферта за закупуването му.
.
“Червените дяволи” са останали впечатлени от крилото на Айнтрахт (Франкфурт) Анте Ребич, който е измежду най-силните играчи на родината си. Острият флангови футболист е неотклонен и в двете етапи на играта, а англичаните регистрират и това, че Жозе Моуриньо е гледал изявите му от близко, тъй като е ефирен анализатор на Световното.
ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018 ТУК!
Информацията на изданието сочи, че от “Олд Трафорд” обмислят да създадат оферта за правата му в размер на 44 милиона паунда. 24-годишният Ребич прекара последните два сезона чартърен от Фиорентина в Айнтрахт, а в следствие “орлите” го откупиха за непрекъснато.

FINAL!!!!! SENSATIONAL, Ante #Rebic @FIFAWorldCup #WM2018 #CROENG pic.twitter.com/v4zpFhU506
— Eintracht Frankfurt (@eintracht_eng) July 11, 2018
Ребич се трансформира в воин за Франкфурт във финалната среща в шампионата за Купата на Германия, реализирайки на два пъти против Байерн (Мюнхен) при успеха с 3:1. В кариерата си досега той е играл в родния си клуб Сплит, както и в Република България (Лайпциг) и Верона. Мондиал 2018 1/2 кръг, сряда 11 юли  Хърватия 2:1краен резулат  Англия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР