Националите на България записаха втора победа в континенталната олимпийска квалификация

...
Националите на България записаха втора победа в континенталната олимпийска квалификация
Коментари Харесай

Цветан Соколов: Имахме самочувствие

Националите на България записаха втора победа в континенталната олимпийска подготовка в Берлин (Германия), откакто надиграха изрично Нидерландия с 3:0 гейма в дуел от група В, изигран в зала " Макс Шмелинг Хале ". Ето какво сподели пред БНР диагоналът Цветан Соколов :

" Имахме самочувствие, предпочитание за победа, себераздаване от всички, които бяха на игрището. Дошли сме да покажем това, което можем и да вземем това, което изпуснахме във Варна. "
" Този тим имаше друго лице на европейското - и в офанзива, и това, което демонстрираме сега. Не мога да кажа каква е повода. Виждам един друг тим, едно друго предпочитание на игрището, задачата, която имаме пред себе си, е напълно друга ", добави Соколов.
 България съкруши Нидерландия преди решаващата борба против Сърбия (видео + галерия)

" Не съм мислил да не играя против Холандия, да си вардя силите за срещата със Сърбия. За мен е най-важното да сме всички дружно на полето, тимът е събран преди 10 дни. За нас тези мачове са една подготовка, метод да израстваме. Въобще не съм мислил да почивам.
Не съм гледал сърбите - следих единствено един гейм от срещата с Франция. Довечера ще ги гледаме, ще разучим какво би трябвало да вършим ", приключи Соколов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР