Националите Луис Суарес, Единсон Кавани, Диего Годин, Фернандо Муслера и

...
Националите Луис Суарес, Единсон Кавани, Диего Годин, Фернандо Муслера и
Коментари Харесай

Уругвай награди ветераните си за четвъртото им участие на световно

Националите Луис Суарес, Единсон Кавани, Диего Годин, Фернандо Муслера и Мартин Касерес бяха наградени от Уругвайската футболна асоциация за четвъртото им присъединяване на Световно състезание на шампионата в Катар, оповестява " Ройтерс ".

Като алегоричен акт на промяната на поколенията в националния тим, дебютантите на Мондиал Серхио Роше, Роналд Араухо, Матиас Оливера, Федерико Валверде и Дарвин Нунес, дружно с президента на федерацията Игнасио Алонсо, сервираха подарък в символ на благодарност към водачите на южноамериканския тим.

" На това Световно състезание има петима футболисти, които записват четвъртото си присъединяване на Мондиал, което в историята на уругвайския футбол единствено един състезател съумя да реализира - Педро Роча през 1974 година ", сподели Алонсо.

" Тези играчи са в мощна форма, имат още доста история за писане и кой знае дали няма да подобрят този връх. Те ще получат самопризнание от петима играчи, които вършат своя дебют и които, в случай че даде Господ, също ще имат опцията да доближат своя връх от четири или пет Световни шампионати ", добави той.

Уругвай стартира присъединяване си на Мондиал 2022 против Република Корея в четвъртък преди да играе още с Португалия и с Гана в група " Н ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР