Националите Галин Иванов, Бирсент Карагерен и Божидар Краев говориха пред

...
Националите Галин Иванов, Бирсент Карагерен и Божидар Краев говориха пред
Коментари Харесай

Галин Иванов: Хората са злобни, но това е разбираемо

Националите Галин Иванов, Бирсент Карагерен и Божидар Краев приказваха пред медиите преди идните европейски квалификации против Черна гора и Англия. Според тях в отбора ни царува успокоение, а атмосферата е положителна.
Балъков: Викам опитните, тъй като на младите им би трябвало самочувствие (ВИДЕО) "Трябва да виждаме позитивите ", прикани селекционерът на националния тим по футбол
" Защо да съм нервозен? Трябва да сме спокойни всички, имаме мач, което е най-хубавото. Надявам се да победим. Надявам се да се отпуснем и да се насладим на играта. Цената е всеки мач да изглеждаме по-добре, всеки мач да израстваме повече и повече, да осъществим тактическите инструкции на старши треньора. Нека първо мислим първо за Черна гора, по-късно ще мислим за Англия. ", стартира Иванов.

" Чака ни тежък и значим мач. Малка страна сме и би трябвало да се поддържаме, с цел да продължим нагоре. Със сигурност почитателите са разочаровани, само че ние, футболистите, сме най-разочаровани. Ще върнем хората с разпределяне на терена до последния съдийски сигнал. Хората са станали малко злобни, ненапълно е разбираемо. Не съм чувал сърбин да каже неприятно за различен сърбин. Поне малко би трябвало да вземем от тях ", добави играчът на " Славия ".

Дебютантът Бирсент Карагерен показа, че когато е схванал за повиквателната, се е почувствал на седмото небе. Той се надява да получи късмет за изява и има вяра, че има с какво да помогне на " лъвовете ".

" Много съм благополучен, че съм тук. Надявам се да получа късмет за изява, подготвен да дам всичко от себе си. Мога да оказа помощ. Много се зарадвах от повиквателната, бях на седмото небе. Тук си на най-високото равнище. Националната фланелка е фантазия на всеки футболист. Идеалният сюжет за моя дебют би бил успеха. ", безапелационен е футболистът на " Локомотив " Пловдив

Според Божидар Краев отборът ни има сили за първа победа в европейските квалификации: " И двата мача са значими, моментът е добър за първа победа. Имаме сили да вземе 3 точки в един от двата мача, дори 4. Трябва да подходим положително, да влезем в мача с добра сила и да дадем всичко от себе си. Трудно е като не си сработен с другите играчи, само че ние ще опитаме да се сработим. Атмосферата в тима наподобява положителна ", добави юношата на " Левски ".
Балъков: Николай Михайлов е престиж и по тази причина е в националния "Трябва да играят повече българи, без значение на коя позиция ", разяснява решението на БФС националният селекционер
В петък (11 октомври) националите гостуват на Черна гора, а в понеделник (14 октомври) одобряват Англия на " Васил Левски ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР