Национален синдикат "Защита" ще организира протестно автошествие заради високите цени

...
Национален синдикат "Защита" ще организира протестно автошествие заради високите цени
Коментари Харесай

Червен синдикат свиква протестно автошествие навръх рождения ден на Борисов

Национален профсъюз "Защита " ще провежда протестно автошествие поради високите цени на горивата. От синдиката са изпратили особено писмо до Министерски съвет, оповестиха от izbori.bg.

"С следващото си писмо уведомяваме Премиера, че поради бездействието на Държавата да предприеме незабавни ограничения срещу вихреещата се далавера с цените на горивата и непрекъснатото плячкосване и обедняване на българина, на 13.06.2019г. организираме протестно автошествие в центъра на столицата ", написа в писмото.

Датата не е определена инцидентно и съответствува с рождения ден на Бойко Борисов. Национален профсъюз "Защита " постоянно взе участие в прояви на Българска социалистическа партия. От партията на Корнелия Нинова даже водиха договаряния с организацията за поддръжка на европейските избори. Техни представители бяха и по време на шествието на Българска социалистическа партия на първи май, с което те стартираха предизборната си акция.

"Преди месец и половина при съвсем същата цена на суровия нефт и курс на $ цената на горивото бе под 2,00лв. за литър, а през днешния ден е с близо 0,30лв./л повече! Като прибавим и идното голословно нарастване на цената на ток, парно и топла вода и явно, че ще бъде генерирана сериозна инфлация и ще бъде „ обезпечено “ още по-жестоко обедняване на българския народ ", пишат от синдиката.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР