Национален протест срещу ръководството на БФС събра многобройни футболни фенове

...
Национален протест срещу ръководството на БФС събра многобройни футболни фенове
Коментари Харесай

Протест срещу ръководството на БФС затвори възлови пътища в София

Национален митинг против управлението на БФС събра многочислени футболни почитатели и деятели от цялата страна. Пред постройката на футболната централа се събраха към 800 души в символ на неодобрение от ръководството на президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов и екипа му. Присъстваха доста деца и юноши от футболни школи от разнообразни краища на страната, заяви Topsport.bg.

За известно време протестиращите затвориха два основни пътни сектора в столицата. Първо стопираха придвижването в двете направления на Околовръстния път, а по-късно се насочиха към бул. " България ", където останаха за малко.

След това те се върнаха пред постройката на БФС, където пристигна и предентентът за поста на Михайлов - Димитър Бербатов, който осъди замерването на постройката на централата с багра, плодове и други предмети .

" Обещах да дойда и го направих, Трябва да сме солидарни с дребните клубове. Това е главното в тази ситуация, когато си огромен, би трябвало да подкрепяш дребните. Такова обединяване е значимо. Солидарността и клубовете, които бяха погрешно осъдени. Ако някой ми уточни кои деца са хвърляли по постройката на БФС, ще си поговоря с тях. Не би трябвало да се случва това. Базата не е отговорна за ръководството на БФС. Призовах за кротичък митинг. Не търпя сходни прояви . Ние желаеме да сме разнообразни ", съобщи той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР