Национален протест с искане на оставка на правителството се организира

...
Национален протест с искане на оставка на правителството се организира
Коментари Харесай

Протестиращи излизат пред парламента с искане за оставка на кабинета

Национален митинг с искане на оставка на държавното управление се провежда през днешния ден по обяд пред Народното събрание. Той е проведен от партия " Възраждане ". Причинaта е в провежданата от държавно управление политика, в следствие от която страната ни е в крах.

От там приканват към митинг заради многочислени аргументи - " водната рецесия и ръководството на водите, демографската злополука и обезлюдяването на страната, рецесията с въздуха и изгарянето на отпадък импортиран легално и незаконно, отхвърли от валутен суверенитет и застрашаване на финансовата непоклатимост, убиването на дребния и междинен бизнес, полицейския произвол, CETA, наредбата H-18, ERM II (чакалнята на еврозоната), антидетското и антисемейно законодателство и некомпетентността на държавното управление, след чието десетгодишно ръководство през днешния ден в България няма министерство без сериозна рецесия ".

Активисти на „ Грийнпийс ” пък, облечени като бели дробове, ще посрещнат депутатите със мощна кашлица, пусната по звукова система. Освен това стачкуващите ще сложат маски срещу замърсен въздух. Чрез протестната си демонстрация активистите целят да покажат на народните представители, че желаят чист въздух.

Активистите са безапелационни, че до момента в който политиците губят време и не подхващат дейности за развиване на бранша към възобновима сила, въглищните електроцентрали в България се ориентират към изгаряне на боклуци. Това от своя страна крие даже по-големи опасности за здравето на хората, защото оборудванията не са планувани за това.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР