Национален политически институт Димитър Благоев организира кръгла маса на тема:

...
Национален политически институт Димитър Благоев организира кръгла маса на тема:
Коментари Харесай

БСП се събира на кръгла маса да обсъди предизвикателствата пред партията


Национален политически институт „ Димитър Благоев ” провежда кръгла маса на тематика: „ Идейните, политически и организационни провокации пред Българска социалистическа партия ”. Форумът ще се организира в Българска телеграфна агенция и ще продължи от 11 до 17 ч., съобщи кореспондент на БГНЕС.

По време на полемиките ще се търси отговор има ли ляв план на обществото за бъдещето на България, има ли концепция в Българска социалистическа партия какъв е той? Ще бъде разисквано и вероятни ли са леви политики откакто някои „ специалисти ” оповестиха края на политиката. Като тематика на кръглата маса е обявена - Част ли е Българска социалистическа партия от рецесията на всеобщите партии? А в този момент накъде, тогава?

Това са част от въпросите, на които ще търсят отговори млади политолози, социолози, обществени психолози, историци, други специалисти и просто ангажирани с правенето на политика. Сред тях: Александър Димитров, Борис Попиванов, Боян Балев, Галин Дурев, Крум Зарков, Стефан Георгиев, Страхил Делийски и други.

В началото на полемиката ще бъдат показани резултатите от настоящото социологическо изследване: „ Българска социалистическа партия като опция на властта ”.

Ще се опитат по-малко да приказват, а повече да слушат и повече да чуват Корнелия Нинова, Кирил Добрев и други политически водачи. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР