Национален музей Васил Левски в Карлово бе класиран на първо

...
Национален музей Васил Левски в Карлово бе класиран на първо
Коментари Харесай

Национален музей Васил Левски“ в Карлово с награда от парламента

Национален музей " Васил Левски " в Карлово бе класиран преди всичко в състезанието на парламентарната комисия по обучение " Училището в музея, музеят в учебното заведение ". Второто място си поделиха музеят за резбарско и зографско изкуство в Трявна и художествената изложба в Добрич.

Карлово

Общо 15 културни институции аплайваха за тазгодишната премия. Председателят на Комисията по обучение Милена Дамянова съобщи, че задачата е тя да стане обичайната.
Милена Дамянова, ръководител на парламентарната комисия по обучение: Това е една премия, която е самопризнание за труда на всеки един от вас, по тази причина, че отделяте от времето си, по тази причина че сте всеотдайни, че сте извънредно изобретателни и се стремите с работата си да превърнете музеите и галериите в жива класна стая, в която децата ни да се усещат откровени откриватели, да се усещат същински мечтатели.
Носителят на тазгодишната премия - музеят в Карлово, получи грамота и книги, отдадени на 140-ата годишнина от Учредителното заседание и награда от 1000 лв..
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР