Национален фронт за спасение на България остро и категорично се

...
Национален фронт за спасение на България остро и категорично се
Коментари Харесай

НФСБ: ДОСТ нагло посяга върху единството на българската нация

Национален фронт за избавление на България остро и изрично се опълчва на опитите на противоконституционната партия ДОСТ да посегне върху единството на българската нация със стартирането на подписка за признаването на турско етническо малцинство в България.
За нас това е цинична акция на етническо разделяне, която опонира на Конституцията на Република България и е извънредно рискова за мира в страната.

Национален фронт за избавление на България приканва всички политически сили към единство против тази нагла акция, която партия ДОСТ поема. Докато обществото ни е занимавано със сапунени сериали към покупката и продажбата на парцели и жилища, Турция през партия ДОСТ реализира следващо посягане върху единството на българската нация.

Припомняме, че неведнъж сме поставяли въпроса за съществуването на партия ДОСТ като противоконституционна. Поредната й акция демонстрира, че сме били прави в това.

НФСБ е подготвена да предприеме незабавни ограничения за преустановяване на регистрацията на партия ДОСТ, която с дейностите си за следващ път жестоко погазва Конституцията и става все по-опасна за етническия мир в страната.

НИК на НФСБ
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР