Национален форум за съвременните космически изследвания ще се състои на

...
Национален форум за съвременните космически изследвания ще се състои на
Коментари Харесай

Национален форум за съвременните космически изследвания ще се състои на 21 и 22 октомври

Национален конгрес за актуалните галактически проучвания ще се състои на 21 и 22 октомври във Физическия факултет на Софийския университет "Св. Климент Охридски ". Организатор е клон "Космос " при Съюза на физиците в България, оповестиха за Българска телеграфна агенция основателите.

В първия ден от форума ще има три научни сесии - за фундаменталните галактически проучвания, за аерокосмическите технологии и за приложните галактически проучвания. В докторантската сесия, която ще е в същия ден, ще бъдат показани проучвания на млади български учени.

Във втория ден на форума, в границите на трите панела - "Наука и космос ", "Бизнес и космос " и "Образование и космос ", ще бъдат разисквани галактическите проучвания в България и визията за развиването им, както и опциите за създаване на връзките сред образованието и бизнеса.

Идеята на уредниците е самодейността да се трансформира в годишно събитие, на което да бъдат представяни актуалните постижения на българската просвета в галактическите проучвания и връзката им с образованието и бизнеса.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР