Национален детски конкурс за плакат на тема Добрият пример“ стартира

...
Национален детски конкурс за плакат на тема Добрият пример“ стартира
Коментари Харесай

Деца, вие сте на ход! Да изчистим България заедно стартира национален конкурс за плакати


Национален детски конкурс за афиш на тематика „ Добрият образец “ започва от през днешния ден в рамките на  най-мащабната доброволческа самодейност у нас - „ Да почистим България дружно “. Организаторът на състезанието, bTV Media Group има за цел да стимулира най-малките да творят в името на една по-чиста и красива природа.

 Участие в състезанието могат да вземат всички деца до 13-годишна възраст (включително), като изработят афиш, с който приканват хората в обещано обитаемо място (град, село, квартал, междублоково пространство, парк, околност и т.н.) да дадат добър образец, като се включат в акцията „ Да почистим България дружно “ на 14 септември.

 Основното изискване, с което младите създатели би трябвало да се съобразят, е плакатът им да съдържа информация за датата, часа и мястото на акцията за разчистване, облагородяване или залесяване и да бъде във формат А3 (297mm x 420mm). Участниците са свободни да изберат сами техниките и инструментите, с които ще творят – от обичайните средства до компютърните стратегии. Плакатите би трябвало да бъдат сканирани или снимани цветно в цялостен размер и изпратени на e-mail адрес: [email protected] до края на състезанието на 5 септември. Необходимо е да бъдат съпроводени с попълнена и сканирана декларация за единодушие от страна на родителите/ настойниците за присъединяване на тяхното дете в състезанието.

 Допълнителна информация можете да намерите в приложеното прессъобщение, на страницата на кампанията „ Да почистим България дружно ”, както и във видеото от „ Тази заран “ с присъединяване на детския публицист Радостина Николова и дългогодишния дипломат на зелената самодейност на bTV – Стаси Цалова, които са част от журито на състезанието.

Деца, вие сте на ход!
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР