Националът Йордан Минчев имаше честта пръв да изпробва демо версията

...
Националът Йордан Минчев имаше честта пръв да изпробва демо версията
Коментари Харесай

Йордан Минчев тества с поражение демо версията на БФБ е-баскет лига

Националът Йордан Минчев имаше достойнството пръв да тества демо версията на БФБ е-баскет лига. Крилото игра със своя тим „ Левски Лукойл “ против „ Шампион 2006 “, ръководен от админа на лигата Виктор Владов. Мачът бе един от първите, с които уредниците на идното е-първенство по баскетбол на страната да ревизират готовността на платформата за идните борби.

Опитът на Виктор Владов с игровата подпора PlayStation4 и играта NBA2K20 се оказа сериозен коз в демонстрацията, и неговият Шампион 2006 победи Левски Лукойл със 112:76.

Записването за присъединяване в БФБ е-баскет лигата продължава, като искащите да се причислят към шампионата към момента имат късмет да намерят място в шампионата. За задачата поръчки се подават с попълнена регистрационната форма в формалната интернет страница на Българската федерация по баскетбол. Регистрацията завършва в неделя (05.04.2020 г.) в 19:00 часа.

БФБаскетбол е първата българска спортна федерация, която провежда електронен вид на своето състезание. Двубоите ще имат онлайн стрийминг, само че федерацията води диалози и за телевизионно лъчение онлайн на някои от срещите. Турнирът ще се организира на игрова подпора PlayStation4 и ще е основан на играта NBA2K20, само че в специфична версия, която разрешава всички състезатели да играят с български тимове. Всички сформира в играта ще бъдат с истинските си баскетболисти, само че ще бъдат приравнени с рейтинг 80, с цел да няма привилегировани участници.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР