Националът Тодор Скримов даде специално интервю за авторитетния сайт WorldofVolley.com.

...
Националът Тодор Скримов даде специално интервю за авторитетния сайт WorldofVolley.com.
Коментари Харесай

Тодор Скримов: Вярвам, че можем да победим Бразилия с подкрепата на феновете ни

Националът Тодор Скримов даде особено изявление за авторитетния уебсайт WorldofVolley.com . Посрещачът даде оценка на предишния сезон в италианската Серия А1, като приказва и за провокациите с националния тим.

Ето какво показа Скримов:
Каква оценка давате на сезона си във Вибо Валентия?

Не беше изключително сполучлив сезон за тима. Имахме няколко доста положителни мача, само че не успяхме да поддържаме равнище за дълго време. Трябваше да приключим по друг метод.
 България - Австралия 3:2 @@@

Италианското състезание беше доста мощно предишния сезон. Смятате ли, че отборът ви можеше да излезе по-нагоре в класирането?
Разбира се, че можеше. Мисля, че имахме по-добри играчи спрямо някои тимове, които приключиха на по-добра позиция. Както и да е, волейболът е екипен спорт, имахме доста възходи и спадове, и изцяло заслужихме своето място.
 България - Австралия 3:2 @@@

Преди Вибо играхте в съветската Суперлига. Със сигурност ви е дала скъп опит?
Беше отлично прекарване. Руската Суперлига е една от най-хубавите в света. Там свършихме добра работа, достигайки до плейофите. Запазвам хубави мемоари от този сезон. Въпреки всичко, не е елементарно да се играе в Русия. Волейболът там е друг, залага се доста на физиката. Русия е голяма страна и би трябвало да имаш много сила, с цел да пътуваш за мачовете.
В кариерата си досега сте се изявявали в много мощни шампионати. Ако трябваше да изберете - кое е най-хубавото съгласно вас?

През последните 2-3 години, това несъмнено е италианската Серия А1. Доста положителни играчи се завърнаха от съветската или турската лига. Някои топ играчи играят там за първи път. За мен А1 в този момент е най-силното състезание без никакво подозрение.

 Бразилия - България 3:1 @@@

България ще играе в Група А на олимпийската подготовка дружно с Бразилия, Египет и Пуерто Рико. Какви са възможностите на България?

Първо, би трябвало да победим Египет и Пуерто Рико. Не можем да подценяваме никого. Бразилия явно е най-хубавият тим в тази група. Имат страхотни играчи, спечелили са доста оценки. Но, несъмнено, това е просто един мач и имам вяра, че можем да ги победим. Особено вкъщи, с поддръжката на нашите почитатели.

Имате ли неосъществени фантазии във волейбола?

Да, да печеля орден с българския народен тим.
 НО по волейбол с открита подготовка в Самоков @@@
Ако не бяхте волейболист, с какво щяхте да се занимавате?

Не съм сигурен тъкмо, само че евентуално отново с някакъв спорт. Толкова обичам спорта още от дете, че не мога да си показва по какъв начин ще върша нещо друго.

INTERVIEW: Todor Skrimov for WoV - " In the last 2-3 years, the Italian Serie A1 is the best in the world "

https://t.co/IdT8NZt729#volleyball #volley #WoVInterview pic.twitter.com/Vglc8cu6Rp
— WorldofVolley.com (@WofVOLLEY) August 4, 2019
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР