Националът Светослав Гоцев ще играе и през новия сезон в

...
Националът Светослав Гоцев ще играе и през новия сезон в
Коментари Харесай

Светослав Гоцев и през новия сезон ще играе в Суперлигата на Русия

Националът Светослав Гоцев ще играе и през новия сезон в Суперлигата на Русия. 28-годишният център ще играе за тима на Урал (Уфа) през сезон 2019/2020.
 България - Бразилия 2:3 @@@

През предишният сезон българският волейболист носи екипа на Динамо-ЛО (Санкт Петербург), като направи 170 точки за 24 точки. Динамо пък записа най-хубавия резултат в историята си в Суперлигата, завършвайки на 9-о място. През годините Светпслав Гоцев е играл за Пирин (Разлог), немския Фридрихсхафен, иранския Табриз, италианските Веррона, Монца и Сора, както и за Тур, с който стана първенец през 2018 година.

Гоцев е имал прелиминарен контракт с румънския Аркада (Галац), само че от Урал са платили наказателна клауза и са откупили правата му.
 България - Египет 3:1 @@@

" Урал заплати наказателна клауза на румънския клуб, с който имах подписан контракт, с цел да играя в Уфа. От Урал чакаха позволение и от FIVB, с цел да могат да притеглят чужденци, поради случая " Висото " ", съобщи Светослав Гоцев особено за Sportal.bg .

След като Игор Филипов мина в гранда Зенит (Санкт Петербург), Гоцев ще би трябвало да се бори за титулярно място с Александър Абросимов и Леонид Кузнецов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР