Националът Станислав Манолев коментира загубата с 0:1 от Франция на

...
Националът Станислав Манолев коментира загубата с 0:1 от Франция на
Коментари Харесай

Манолев: Французите се страхуваха, няма да сваляме гащи на Люксембург

Националът Станислав Манолев разяснява загубата с 0:1 от Франция на " Васил Левски ". " Не може би, а са най-хубавият тим в света сега. Шансът не ни доближи. Имахме едно-две положения, които можехме да осъществяваме. През второто полувреме заиграхме по-добре. Видяхте, че най-после започнаха да бавят играта, тъй като, допускам, че ги беше боязън ", сподели Манолев. 

" Пак ви споделям - това е доста добър тим. Получи се добър, здрав мач. Започнаха по-добре. Първите 2-3 минути не можахме да се срещнем с топката. Малко стъписано влязохме в мача. После се поотпуснахме и заиграхме. Видяхте, че и ние можем да играем футбол. Липсваха стопроцентовите голови обстановки пред тяхната врата. Липсваше ни самочувствие, да. Имахме нашите положения, само че не успяхме да ги вкараме. Първо Гълъбинов, а след това откъм гърба ме ритна, този, десният бек Сидибе ", оплака се играчът на ЦСКА. 

" Отиваме в Люксембург, с цел да браним достойнството на България. Да затвърдим положителните резултати и положителните игри. Не можем да отидем и да свалим гащи на Люксембург. Отиваме за победа ”, безапелационен е Манолев, който обясни, че най-вече съжалява за провалянето в Беларус. " Излизаме почтено от тази група. Видяхте с какви тимове играхме и направихме много положителни резултати. Можеше и още. Да бием Беларус или най-малко да не губим, тогава щеше да е по-различно ”, приключи полузащитникът.

НАШАТА КВАЛИФИКАЦИОННА ГРУПА ЗА МОНДИАЛ 2018

ВСИЧКИ ГРУПИ В БИТКАТА ЗА СВЕТОВНОТО В РУСИЯ​

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР