Националът Станислав Иванов няма да подновява договора си с Левски,

...
Националът Станислав Иванов няма да подновява договора си с Левски,
Коментари Харесай

Левски изпуска голямата си звезда без да вземе стотинка за него

Националът Станислав Иванов няма да възобновява контракта си с Левски, който изтича в лятото на 2021 година.

21-годишният атакуващ футболист, който към този момент няколко месеца е заставен да търпи унижението да гледа в профил мачовете на обичания си клуб, ще продължи развиването си в различен клуб, твърди " Блиц ". Така Левски ще изпусне огромна сума, защото Иванов ще си тръгне от " Герена " като свободен сътрудник.

Утехата за Левски въпреки всичко е, че при възможен негов предстоящ трансфер от новия му тим в различен клуб след време, " сините " ще вземат 20 % от сумата, платена за правата му. Този дял се поставя на отбора от " Герена " като първия му професионален контракт отвън родния му клуб.

Припомняме, че управлението на " сините " и по-специално Наско Сираков подвигна мерника на Станислав. Причината е, че той отхвърли трансфер през лятото в Ерцгебирге (Ауе). Немският клуб искаше да притегли Иванов, който обаче изрично отхвърли да заиграе в отбора от Втора Бундеслига. Така Стаси се озова във " фризера " на " Герена " и не играе в формалните мачове.

Отказът да възобнови контракта си с Левски е неговият контра удар, за това че несправедливо е изваден от състава. А в това време треньорът на младежкия народен тим Александър Димитров залага постоянно на него, без значение, че е зачеркнат в клуба си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР