Националът Симеон Славчев ще даде отговор на Левски дали приема

...
Националът Симеон Славчев ще даде отговор на Левски дали приема
Коментари Харесай

Славчев дава отговор на Левски след Коледа

Националът Симеон Славчев ще даде отговор на Левски дали приема предлагането на клуба в дните след Коледа. На “Герена” се надяват да го стори преди Нова година. Така те ще имат време за реакция, в случай че полузащитникът отхвърли офертата им.

В момента халфът е във “висяща ситуация”. Той има контракт за още година и половина с азербайджанския Карабах, само че в тима му не разчитат на него. Играчът е известен, че ще бъде пуснат без финансов иск в различен клуб, стига да си откри подобен. През този сезон 26-годишният полузащитник е изиграл единствено два турнирни мача. Започвал е в тях като титуляр, само че непроменяемо е бил сменян. В евротурнирите е бил на терена в 6 срещи, като в половината от тях е започвал в стартовата единайсеторка.

Симеон има задължения с Карабах до 19 декември, когато на отбора следва мач за локалната купа. До тогава съставът има и две срещи от групите на Лига Европа - посещение на Севиля и домакинство на Дюделанж.

Треньорът на Левски Петър Хубчев чудесно познава качествата на Славчев, като непроменяемо го викаше в националния тим. Той играеше като титуляр под негово управление в селекцията.

“Сините” имат интерес и към още трима национали. Двама от тях са звездите на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев и Кристиан Димитров, както и Ивелин Попов, който разгласи, че се отхвърля от участия при “трикольорите” след успеха с 1:0 над Чехия.

“Тема Спорт” efbet Лига 18 кръг, събота 30 ноември  Берое 17:30предстои  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР