Националът Розалин Пенчев призна, че ще продължи кариерата си в

...
Националът Розалин Пенчев призна, че ще продължи кариерата си в
Коментари Харесай

Розалин Пенчев: Искам да преживея още по-голямо приключение, затова реших да играя за SESC

Националът Розалин Пенчев призна, че ще продължи кариерата си в бразилския SESC (Рио Де Жанейро). Пенчев, който преди няколко години игра за полския Ефектор (Киелче) даде изявление за Plusliga.pl .

“Миналият сезон в Аржентина беше най-хубавият в кариерата ми. Не единствено от спортна позиция, само че и от житейска. Живях надалеч от у дома и прекарах фантастично време с невероятни хора. Искам идващия сезон да е още по-добър. Искам да преживея още по-голямо премеждие и да реализира още по-големи цели. Ето за какво взех решение да играя в SESC (Рио де Жанейро). Бях няколко пъти в Бразилия, когато дружно с Персонал (Боливар) играхме против Сада (Крузейро) и други тимове от столицата. Тогава доста ми хареса Бразилия и по тази причина одобрих предлагането от този клуб без никакви резерви”, съобщи Розалин Пенчев.

“Да, в действителност прекарах първия си сезон в Полша в Ефектор (Киелче). В момента сигурно не изключвам да играя в Плюс лигата. Ако моите цели съответстват с тези на някой от полските клубове, за какво да не се върна? Кариерата ми е още първоначално и имам още доста работа да свърша. Вярвам, че един ден ще реша да се върна на полските полета”, добави Розалин Пенчев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР