Националът Павлин Иванов коментира загубата на националите ни срещу Босна

...
Националът Павлин Иванов коментира загубата на националите ни срещу Босна
Коментари Харесай

Иванов за Грузия: Те не ни познават, но ние ги знаем

Националът Павлин Иванов разяснява загубата на националите ни против Босна и Херцеговина със 73:76. Баскетболистът разяснява и идния мач с Грузия, като сподели за противника, че не знае какво го чака, макар че е любимец.

„ В моите очи последната битка...не знам какво да кажа. Бяхме с четирима ниски, което ни оказа помощ да се задържим в мача. Вкара ми я през ръка от 9-10 метър. Случва се, той нямаше какво да губи. За това е добър състезател и е бил в НБА, доста добър нападател. Европейското е идеална сцена да натрупаме самочувствие. За нас е значимо, че всеки мач играем за победа – Литва, Латвия...късметът ще ни се върне, сигурно. Лидер няма по какъв начин да се чувствам, това е народен тим. Всеки мач е друг водачът. Другите тимове имат НБА и Евролига играчи, ние имаме един и Дий Бост “.

„ Той идва поради нас, не поради друго. Раздава се всеки мач, както постоянно. Излизаме всеки мач за победа, вижда се в очите ни. Започна една последователност от Минчев, в този момент и при Барчовски. Очаквам тежка атмосфера в Грузия. Аутсайдер сме на хартия, само че не знаят какво ги чака. Те не ни познават, само че ние тях ги знаем “, съобщи Иванов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР