Националът Николай Николов от началото на сезона играе за руския

...
Националът Николай Николов от началото на сезона играе за руския
Коментари Харесай

Николай Николов: Целта на Белогорие е да спечели Купата на CEV

Националът Николай Николов от началото на сезона играе за съветския гранд Белогорие (Белгород), който на следващия ден среща вицешампиона ни ЦСКА от 19,00 часа в столичната ни зала “Универсиада” в първи мач от 1/16-финалите в шампионата за Купата на CEV.
 Тренировка на Белогорие @@@
“Със сигурност ще бъде малко по-особен мач. Ами... какво да чакаме, чакаме тежък мач, изключително след последното ни показване, което направихме на Купата на Русия, много едва, би трябвало да се оправдаваме и да покажем в действителност една добра игра. Надявам се това да се случи на следващия ден против ЦСКА. Абсурд е да се получи подценяване, тъй като както виждате тимът е цялостен с много съществени имена, хора спечелили доста в кариерата си и считам, че не може да се получи подценяване. Подготвяме се за най-хубавото, с което разполага ЦСКА”, съобщи Николай Николов пред Sportal.bg .
 Тренировка на Белогорие @@@

“Раздвоен съм се усещам, само че аз съм експерт и би трябвало да си свърша работата. В момента аз съм състезател на Белогорие, тъй че ще дам всичко каквото зависи от мен. От другата страна на мрежата ще има хора, с които съм другар от доста години и постоянно е неприятно да играеш против другари, само че това ни е работата. Оставяме другарството на страна и играем”, добави Ники Николов.
 Тренировка на Белогорие @@@
“Целта пред Белогорие този сезон е да завоюва шампионата за Купата на CEV, а също така ще преследваме допустимо най-хубавото класиране и в Суперлигата на Русия”, приключи националът.
 Тренировка на Белогорие @@@

 Тренировка на Белогорие +18

СНИМКИ: МАРИН МАРИНОВ, SPORTAL.BG

ГАЛЕРИЯ - ТУК!!!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР