Националът на Уелс Арън Рамзи призна, че все още не

...
Националът на Уелс Арън Рамзи призна, че все още не
Коментари Харесай

Рамзи: Първият мач в Катар е много важен

Националът на Уелс Арън Рамзи призна, че към момента не може да повярва изцяло на присъединяване на страната на Световно състезание по футбол от 1958 година насам.

„ Това е извънредно. Да реализираме сходно нещо за нас беше необикновено. Емоцията още се усеща и се надявам, че ще можем да реализираме положителни резултати на шампионата “, разяснява Рамзи.

„ Всички тези отлични сформира, които имахме и в предишното. Всички страхотни футболисти. Те доближиха толкоз близо. Изминахме дълъг път. За нас като страна класирането ни на Световното състезание е него брилянтно. Аз към този момент нямам самообладание. Ще бъде особено “, добави футболистът, представен от организация ДПА.

„ Духът и задружността, които имаме, са част от аргументите за триумфа ни. Мисля, че е явно по метода, по който играем “, сподели още Арън Рамзи.

Уелс ще се изправи против Съединени американски щати в първия си дуел на Мондиал 2022 в понеделник.

„ Опитваме се да се концентрираме за всеки мач и да сме сигурни, че изпълняваме верните неща. И сигурно желаеме да излезем от групата. После в елиминациите всичко може да се случи. Но първият мач е извънредно значим “, съобщи Рамзи, който се причисли към френския Ница от Ювентус през август.

„ Чувствам се добре. Екипът в Ница е превъзходен. Чувствам, че това е най-хубавото място за мен сега “, изясни националът на Уелс.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР