Националът на Северна Македония - Дориан Бабунски, говори пред Gong.bg

...
Националът на Северна Македония - Дориан Бабунски, говори пред Gong.bg
Коментари Харесай

Бабунски: Срещу България ни предстои дерби мач, очаквам промени при вас

Националът на Северна Македония - Дориан Бабунски, приказва пред Gong.bg преди решителните квалификации за западните ни съседи от Лигата на нациите. Както е известно, на северномакедонците им предстоят основни мачове против Грузия и България, които ще покажат дали тима ще се изкачи до Лига В в шампионата на УЕФА.

Бившият нападател на Ботев Враца разяснява и конфликта с " лъвовете ", като предизвести, че чака тежък мач с оглед многото нови български футболисти, извикани от новия ни селекционер Младен Кръстаич. Двата тима се изправят един против различен на 26-и септември на " Тоше Проески " в Скопие от 21,45, а Gong.bg ще наблюдава всичко забавно от Скопие за своите читатели.

„ Изправени сме този път пред нови провокации, а негативният резултат против Грузия в първия мач ни задължава да подходим по-агресивно към идния ни подобен с тях. Трябва да сме решителни във финалната третина от терена и да имаме вяра, че можем да отбележим повече голове, с цел да спечелим мача против тях “, стартира Бабунски пред нашата медия.

„ След това завършваме този цикъл с домакинство против България, което е дерби. Имайки поради, че България има доста нови извикани играчи, би трябвало да чакаме друга динамичност в играта им. Със сигурност те ще покажат своите качества и ще се опитат да вземат трите точки от нас. Вярвам обаче, че в случай че изравним техния интензитет, то ще вземем позитивен резултат против вашия тим “, продължи нападателят на Дебрецен.

Бабунски също по този начин приказва и за родната efbet Лига и дали продължава да я следи след прехвърлянето си в Унгария. „ Да, проследявам от близко efbet Лига. Радвам се да видя, че разнообразни тимове се надпреварват за челните позиции. Радвам се, че Ботев Враца демонстрира, че може да играе добър футбол. Виждам, че вървят в вярната посока и ще завоюват повече точки до преди зимната пауза “.

Националът на Северна Македония също по този начин приказва и за „ живота “ си в Дебрецен след прекосяването му в тима. „ Ситуацията в клуба беше сложна през първите месеци. Истината е, че имаше смяна в борда на тима, както и в треньорския щаб и това беше предизвикателство за всички в Дебрецен. В тези моменти на преход и промени не се представяхме устойчиво, само че в този момент чакам нещата да се стабилизират и да покаже най-хубавата версия на нашия тим. Доволен съм от головете, които въвеждам, само че няма по какъв начин да съм удовлетворен, до момента в който не спечелим повече точки и мачове “, заключи той за Gong.bg .
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР